hairfashion.info
Weboldalt szentelt híreket a haj, hogy mindig divat


Hairfashion.info : Az év megváltozott, ezért helyes, hogy megtudja, az összes új haj trendek 2015 a fodrászat, vágások és frizurák, hogy lesz divat az elkövetkező hónapokban, szigorúan osztva a különböző preferenciák, hogy minden nő lehet, rövid haj, hosszú vagy közepes , mozog, göndör vagy szuper sima. Nem lesz hír mind a fodrászat, mind a színeket, és azt is, hogy milyen típusú frizurák, hogy megmutassák az életében, a mindennapi vagy különleges alkalmakkor. Ha akármi félt amit rövid haj akar hágó divat-ban 2015, mond amit rohamok teljesen csendes! A darabok kisfiús, meg kell néhány szezont most, nem célja, hogy eltűnnek, sőt, egyre több nő fog választani húzza őket is hullám hírességek, akik választhatnak sisakok szuper rövid, talán a bojtos aszimmetrikus Pixie eredeti kiegyenlítő ad hoc egy rövid ihletet punk rock... Még a Vintage stílusban lesz a tér és a funkció rövid darabok és szuper sima, a Tufts hullám a homlokát. Mindezek a frizura, nem lehet stílusú valódi összegyűjtött, fokozni fogja a haj kiegészítők, hajpántok fejpánt és értékes mindenekelőtt. Ami a darabok azt jelenti, vitathatatlan királya 2015 lesz a hosszú Bob. Hosszú haj, a 2015, ez azt jelenti, néhány fél-intézkedések. Csak, hogy a választás között a sima, szuper sima, vagy mozgatni, lehetőleg természetes, és akkor fog esni még mindig áll. Abban az értelemben, hogy mindkét tendenciát tiszteletben fogják tartani, természetesen. Ami a sima még mindig látni a béren kívüli szimmetrikus, vagy a bojtos terjedelmes és pikkelyes, mint az átlagos darabok, tekintettel az áthelyezett, ehelyett a hatás lesz strand hullámok, amely a legtermészetesebb lehetséges, talán fokozni hatásai Shatush a elszíneződés vagy Splashlight. A tavaszi nyári 2015 haj stylist dolgozott ki az új típusú szőke árnyalatok hivatkozhat egy kis frissesség és a relevancia minden frizurát. Az első szőke kipróbálni egy nagyon meleg szőke a gyökerek, hogy ahogy leszáll a haja mentén, ez lesz nagyon világos, szinte platina.

Gossip & News
20 Jan 20
l oreal majirel 2020

L'Oreal Professionnel per il 2020 cambia tutto di MAJIREL tranne la sua iconica formula

majirel

MAJIREL: il nuovo PACK che rispetta l'ambiente

Il rinnovo del PACK è stato studiato per migliorare i livelli di eco sostenibilità: le scatole di cartone e i tubi di alluminio sono RICICLABILI, mentre il tappo del tubo è realizzato in plastica riciclata al 100%.

L oreal

MAJIREL è un prodotto che assicura:

- PROTEZIONE DEL CAPELLO grazie al potere della ceramide INCELL® e degli attivi dello IONENE G®

- POTERE COLORANTE grazie al TRUE-TO-TONE-COLOR®

20 Jan 20
Ross Charles International Hairstylist

The Royal Soul collection was formed from an interpretation of classic, sophisticated looks that had an innovative and contemporary edge. The collection embodies high end hair that can be altered and moulded to maintain that creative flair and expression of personality. The looks are regal and capture the essence of modern princes from around the globe. Influenced by diverse global cultures, the collection represents divergent styles.

Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

20 Jan 20
Sam Bell International Hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Timeless ”, made by “ Sam Bell HAIR AT 58” international hairstylist from AO.

Ph: Tony Le Britton
Make-up: Roseanna Velin
Stylist: Joey Bevan

hair-collections

20 Jan 20
Xaro Ferri Sanchís Interrnational Hairstylist

This collection was inspired by the intense colours of seawater, where greenish and mauve blue colours are predominant

Ph: Julian Gabaldon
Make-up: Karla Rillo
Stylist: Xaro Ferri Estilistas

hair-collections

20 Jan 20
Rainbow Room International Art Team

Find put the latest hair collection, called “Ruby”, made by “Rainbow Room International Art Team” international hairstylist from UK.

Ph: Chris Bulezuik
Make-up: Claire Evans
Stylist: Clare Frith

hair-collections

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Hairfashion.info, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Hairfashion.info, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Hairfashion.info, Fodrászati magazinok, új fodrászok, legújabb hairdressernews, esztétikai magazin, Studio, Griffe, trend, Queen, you, Hairfashion.info, cabeleireros, Prince, frizurák, Toni & Guy, ah Alternative, remixek, LH La horquilla, vidaaesthetics, tocado, Hairfashion.info, hombre, tophairstylist, hírek szerint beautybazar, hírek, IHF, haj álmok, lnenail, styling, szalon, Hairfashion.info, haj, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetikumok Oroszország, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Hairfashion.info, Cube Smart, kocka 3 divat csak, kocka fotó divat haj, haj, haj, Hair újságok, divatirányzatok, a legjobb fodrászok, Hírek show fodrászok, Hairfashion.info, időszakos fodrászok, haj Hírek, fodrász cím listák, fodrász magazinok, folyóirat frizurák, magazin frizurák, magazin fotó Haircuts, Álláskeresés fodrászok, hajvágások, Hairfashion.info, fodrászati egységek, pletykák pletykák magazin, divat trendek magazin, haj magazin, könyv könyvek, divat magazin, divatlapok, fodrászok, esztétika, Hairfashion.info, szépség, hivatalos oldal, újdonság à, haj

X

privacy
["03:38:06","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Hairfashion.info' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - magazine - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/hu.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/hu.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/hairfashion.info\/hu.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - magazine - impostata da: record da DB"]