hairfashion.info
Laman web khusus untuk berita rambut untuk sentiasa fesyen


Hairfashion.info : Tahun telah berubah, ia adalah hak untuk mengetahui semua trend rambut baru pada tahun 2015 dalam rambut, luka dan gaya rambut yang akan menjadi fesyen pada bulan yang akan datang, ketat dibahagikan dengan pelbagai keutamaan bahawa setiap wanita boleh mempunyai, rambut pendek, panjang atau sederhana , bergerak, kerinting atau Super licin. Akan ada berita baik untuk rambut, kedua-dua untuk warna dan, juga, untuk jenis gaya rambut untuk mempamerkan dalam kehidupan sehari-hari atau pada Majlis khas. Jika apa-apa dia takut bahawa rambut pendek akan lulus fesyen pada tahun 2015, mengatakan bahawa sesuai dengan sempurna tenang! The potongan boyish, satu kemestian untuk beberapa musim sekarang, tidak bertujuan untuk hilang, memang, semakin ramai wanita akan memilih mengheret mereka juga daripada ' gelombang selebriti yang memilih untuk topi keledar Super pendek, mungkin dengan Tufts simetri dengan pixa yang asal melicinkan iklan yang asli untuk jangka pendek ilham punk Rock... Malah gaya vintaj akan mempunyai ruang dan akan mempunyai potongan pendek dan Super licin, dengan gelombang Tufts pada dahi. Semua gaya rambut ini, mereka tidak boleh gaya dengan yang dikumpul sebenar, akan dipertingkatkan oleh aksesori rambut, Destar Destar dan berharga di atas semua. Bagi potongan bererti Raja yang tidak dipertikaikan 2015 akan menjadi Bob panjang. Rambut panjang, pada tahun 2015, ia akan bermakna beberapa separuh langkah. Hanya membuat pilihan antara licin, Super licin, atau bergerak, sebaik-baiknya semula jadi, dan anda akan jatuh masih berdiri. Dalam erti kata bahawa kedua-dua trend akan dihormati, sudah tentu. Seperti yang licin yang kita masih lihat sampingan simetri, atau Tufts besar dan terhalus sebagai untuk penurunan purata, dengan mengambil kira pindah, sebaliknya, kesan akan gelombang pantai, yang paling semulajadi mungkin, mungkin dipertingkatkan oleh kesan berkecai ush sebagai perubahan warna atau Percikan hlight. Untuk musim panas Spring 2015 jurugaya rambut telah mencipta jenis baru perang warna yang memohon nafas kesegaran dan kaitan dengan semua gaya rambut. Perang pertama untuk cuba adalah perang yang sangat panas pada akar bahawa, kerana mereka turun di sepanjang rambut, ia menjadi sangat jelas, hampir Platinum.

Gossip & News
20 Jan 20
l oreal majirel 2020

L'Oreal Professionnel per il 2020 cambia tutto di MAJIREL tranne la sua iconica formula

majirel

MAJIREL: il nuovo PACK che rispetta l'ambiente

Il rinnovo del PACK è stato studiato per migliorare i livelli di eco sostenibilità: le scatole di cartone e i tubi di alluminio sono RICICLABILI, mentre il tappo del tubo è realizzato in plastica riciclata al 100%.

L oreal

MAJIREL è un prodotto che assicura:

- PROTEZIONE DEL CAPELLO grazie al potere della ceramide INCELL® e degli attivi dello IONENE G®

- POTERE COLORANTE grazie al TRUE-TO-TONE-COLOR®

20 Jan 20
Ross Charles International Hairstylist

The Royal Soul collection was formed from an interpretation of classic, sophisticated looks that had an innovative and contemporary edge. The collection embodies high end hair that can be altered and moulded to maintain that creative flair and expression of personality. The looks are regal and capture the essence of modern princes from around the globe. Influenced by diverse global cultures, the collection represents divergent styles.

Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

20 Jan 20
Sam Bell International Hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Timeless ”, made by “ Sam Bell HAIR AT 58” international hairstylist from AO.

Ph: Tony Le Britton
Make-up: Roseanna Velin
Stylist: Joey Bevan

hair-collections

20 Jan 20
Xaro Ferri Sanchís Interrnational Hairstylist

This collection was inspired by the intense colours of seawater, where greenish and mauve blue colours are predominant

Ph: Julian Gabaldon
Make-up: Karla Rillo
Stylist: Xaro Ferri Estilistas

hair-collections

20 Jan 20
Rainbow Room International Art Team

Find put the latest hair collection, called “Ruby”, made by “Rainbow Room International Art Team” international hairstylist from UK.

Ph: Chris Bulezuik
Make-up: Claire Evans
Stylist: Clare Frith

hair-collections

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Hairfashion.info, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Hairfashion.info, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Hairfashion.info, model rambut, pendandan rambut baru, pendandan rambut terkini, majalah estetik, studio, Griffe, trend, Ratu, anda, Hairfashion.info, cabeleireros, Putera, gaya rambut, Toni & Guy, ah alternatif, remixes, LH La horquilla, vidaestetika, tocado, Hairfashion.info, hombre, tophairjurugaya, berita oleh beautybazar, berita, ihf, rambut mimpi, lnenail, penggayaan, salon, Hairfashion.info, rambut, hairworld, bqmajalah, bqtrend, kosmetik Rusia, rambut! s, moden, intercoiffure, beautybazar, Hairfashion.info, kiub Smart, Cube 3 fesyen sahaja, kiub foto fesyen rambut, rambut, rambut, Surat khabar rambut, trend fesyen, pendandan rambut yang terbaik, berita menunjukkan pendandan rambut, Hairfashion.info, pendandan rambut berkala, berita rambut, senarai alamat pendandan rambut, jurnal pendandan rambut, jurnal gaya rambut, majalah gaya rambut, majalah rambut Photo, kerja mencari rambut pendandan, luka rambut, Hairfashion.info, Kedai rambut, majalah gosip gosip, majalah fesyen trend, majalah rambut, buku buku, majalah fesyen, majalah fesyen, pendandan rambut, estetika, Hairfashion.info, Kecantikan, Laman rasmi, Novelty à, Tukang

X

privacy
["03:15:15","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Hairfashion.info' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - magazine - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/ms.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/ms.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/hairfashion.info\/ms.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - magazine - impostata da: record da DB"]